Om oss

Toveks Lastbilar AB är en av Sveriges större återförsäljare för Scania. I företaget är vi idag ca 120 anställda. Miljö och kvalitet är viktigt för oss och vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vårt mål är att alla kunder skall vara nöjda med oss som leverantör. Toveks Lastbilar ingår i Toveks bil koncernen och har anläggningar på 9 orter. Lidköping, Falköping, Vara, Skövde, Mariestad, Kinna, Trollhättan, Uddevalla och Åmål.

Jan Grimling
Toveks Lastbilar AB, VD

Tovekskoncernen 

 

                                                        

Toveks Personbilar AB Verksamhet inom service och försäljning av personbilar och lätta transportbilar i Lidköping, Skövde, Falköping, Mariestad, Skara, Vara, Trollhättan, Uddevalla, Borås och Ulricehamn.

Toveks Lastbilar AB, är återförsäljare för Scania och erbjuder försäljning av tunga lastbilar samt service av lastbilar, bussar och motorer.

Toveks Bil i Syd AB Verksamhet inom service och försäljning av personbilar och lätta transportbilar i Kinna, Varberg, Falkenberg och Lund.Tovekskoncernen är en av de största privata bilåterförsäljarna i landet, med representation på 15 - orter från Åmål i norr till Lund i söder.

Varmt välkommen in till oss!

Gregor Tovek
Koncernchef